Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
# Dealova Page :)

Waiting outside the line
Monday, January 9, 2012 | 1:34 AM | 0 comments
Assalamualaikum and hallo guys ! how are you today ? hope sehat semua ye ? I'm already miss you all .  hehe . sekarang dekat tempat keje . still at office cause I won't face traffic jamn ;p hehe malas betol lah kn na tunggu berjam-jam atas kete . so that , putry baca buku about law and then putry bosan sgt , putry intai-2 blog-2 yg agak ada sad story . Follow sana sini and then pegy dekat blog couz putry . He not my real couz but my aunts took a responsible to care of him from he 2years old ta silap putry lah kn ? then he has many problem on last year . His father passed away and his mom was become insane causes of his father .

As we know , isteri yg sejati akan selalu ingat suaminya even dah meninggal melainkan perempuan yg miang sejak azalinya ;) Astaghfirullah . sedapp mulut je kn ? But it's right for me . Kita dah bertahun-2 dgn suami kita . buat apa semua dgn dia , nak keluar pun mesti dgn permission dia kn ? Eceh ! mentang-2 baru lepas pegy kursus kawen ;P Semua hukum nak cerita . haha . sharing is caring right ? hehe . But putry bercakap skrg as myself if one day I become to be a wife then my partner was died , I will always remember him and no other man in my side also in my heart . Faham ? hehe

ByTheWay , continue story ok ? Ibu dia hampir gila laa skrg because terlalu fikirkan ayah dia yg da meninggal . Both wife and hubby was so sweet ok ? Putry sempat laa kenal diorang . Putry kekadang terasa sebak la kn ? Nak putry cerita al-kisah hidup dia . Nak lettew . Dengar putry membebel ye ? ;) Bukan selalu pun kn !

Okay , he have 2 sister and he third and then 2 younger brother and one younger sister . On 1992 tak silap , dia di lahirkan and then his parents ada masalah kewangan . Terpaksa lah serah dia dekat my aunts . Time tu my aunts teringin sgt na anak . Why my aunts ? Sebab my aunts adalah majikan pd kakak si couz putry ni . so that afnan ni hidup selesa laa sikit dekat rumah my aunts . Kakak kedua beliau org ipoh amik and how about 3 adik-2 beliau ? Sorang kelantan , sorang terengganu and sorang yg bongsu tu still with his parents . Kesian kn ? Berecah la diorg and diorg penah berjumpa but saling sombong . Especially yg kelantan tu . Bapak laa sombong . Salam bapak sendiri pun tanak .

Last year , ayah dia meninggal . putry lupa date tp rasanya bulan puasa . I think laa . Lupa jugak . Si afnan ni jelah yg ke sana . Kakak dia yg secong and adik-2 lelaki beliau yg poyo lagi berlagak never seen at their house in kelantan . Jahat kn ? Ayah kandung meninggal boleh buat main pulak . Geram nyaa ! Kesian ayah dia tp putry harap reyza and faiz berubah one day okay . Kakak dia yg second banyak upload pic yg ta senonoh at her facebook acc . Dasyat laa . Taksub dgn duit maam tu laa . Hmm , no comment da . okay , faham ke tak ? If tak faham , letak tangan di dada mata ke atas ;)

Kay , Got to go dear followers yg manis and kacak ;) Muah dekat pp kanan korang ;) kbye !

HERE IS AFNAN FACEBOOK ACC AND BLOG :


Older Post
Konnichiwa



Hallo pepps! Thanks for stalking.My blog is my rules and regulation. so, enjoy!


Tagboard




Shoutbox

Music Box


My Soul And Everything!



They always beside me when I need them, give me spirit and most important thing, Ilovethemsomuch! If you hate another one of them, I will aim you until the ends of my life :)

Credit