Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
# Dealova Page :)

Tekanan melanda
Friday, January 6, 2012 | 1:42 AM | 0 comments
Assalamualaikum . Hye everybody :') sehat ? Makan semua dah ? Hmm , Putry malas na bebel panjang panjang . Just stress sekarang . Many problems I have only for this week . I don't know why . Hmm , kenapa dan apa masalah ? Yang peribadi , tak bole na kongsi kt sini . Tapi yg terjadi kerap dekat facebook boleh na story dekat sini . 

Sedih sangat bila mostly friends chatting and said putry nak kan like and pujian . It's not me . seriously , terkejut then for me lah . jgn sesekali jatuh kerana seseorang yg tak berapa cerdik plus maybe diorang punya hasad dengki tu kuat sangat kn ? Apa boleh buat . Kesiann :D Putry mmg sombong tapi bukan dgn semua . org ok dgn putry , putry pun okay dengan org tu . Tanya je la sesapa yg rapat dgn putry . Takde masa lah na kejar hot apa semua tu .

Then yg paling menyedihkan , kejadian yg tak disangka-2 . It's happened today :') Ya Allah , ada org hacked fb putry . Time tu putry tenga syok usha-2 belog membe . Dia cakap putry kakiclub and whatsoever . Its not me . sumpah ! Org na percaya , up to them . Yg penting , I know who I am :') Tapi agak teruk jugak laa menangis tadi . sape lah kn yg tak puas hati sgt :'( 

Kay , sebak dtg lagi . haha :") tamau nangis da . I must to pt smiley on my face , God ! Putry kena kuat jugak face everything . Diorang na cakap apa cakap lah , na buat apa buat lah . Tonight daddy ajak buat report . kawan daddy ada keje as police :') HOPE HE WILL DETECTED WHO  ARE THE HATERS THAT JELOUSY WITH ME . 

Okay , got to go . enjoy reading okeh ? doakan semuanya berjalan dgn lancar . Loveyouall . muahh :*

Thanks to Diana afieyra for printscreen :')

| Newer Post
Konnichiwa



Hallo pepps! Thanks for stalking.My blog is my rules and regulation. so, enjoy!


Tagboard




Shoutbox

Music Box


My Soul And Everything!



They always beside me when I need them, give me spirit and most important thing, Ilovethemsomuch! If you hate another one of them, I will aim you until the ends of my life :)

Credit